Eenvoudig de beste Crocosmia bloembollen bestellen bij Kwekerij Davelaar

Bloembollen bestellenWilt u Crocosmia bloembollen bestellen? Sinds 1987 is Kwekerij Davelaar bezig met een duurzame manier van bloembollen telen. Vanaf 1990 hebben wij ons meer gericht op de Crocosmia. In 1996 hebben wij zelfs het assortiment van een andere Crocosmia kweker overgenomen, waardoor wij meer mogelijkheden tot kruisingen hadden. Daardoor hebben wij nu de grootste collectie Crocosmia soorten van Nederland! Crocosmia bloembollen bestellen doet u dus bij Kwekerij Davelaar.

Bloembollen bestellen voor groot inkopers

Kwekerij Davelaar is een bloembollen groothandel, daarom is het voor groot inkopers eenvoudig bloembollen bij ons te bestellen. Voor inlichtingen verzoeken wij u contact op te nemen met Dhr. Heemskerk via 033-2866227 of info@crocosmia.nl. Voor afhandeling van bloembollen bestellen kunt u contact opnemen met Dhr. Lommerse via 0252-431174.

Bloembollen bestellen voor particulieren

De Crocosmia is erg populair. Met zijn rode, oranje en gele bloemen is het een sfeervolle plant. Bijvoorbeeld de Crocosmia Lucifer is met zijn vuurrode kleur erg opmerkelijk. Omdat de Crocosmia zo'n fijne plant is, willen wij dat bloembollen bestellen ook voor particulieren mogelijk is. Wij hebben een kleine tuinwinkel bij onze kwekerij, waar u van maandag tot en met zaterdag terecht kunt voor de aankoop van bloembollen.

Export Crocosmia

Wist u dat de Crocosmia vooral in Engeland een zeer geliefde plant is? Hierdoor worden vooral onze niet reguliere Crocosmia’s veel gebruikt voor de export.

Ook bloembollen bestellen?

Voor een ieder die graag bloembollen wilt bestellen, zijn wij op verschillende manieren bereikbaar. U kunt onze kwekerij bezoeken van maandag tot en met zaterdag. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar via 033-2866227 of via mail op info@crocosmia.nl. Wij horen graag van u!